NM-ultra (02/08/2014)
Category: Competition
Map/area: Förde
Distance: 18 km
Time: 134:16
Average HR: 159
Maximum HR: 181
NM-ultra Förde. 1:a.
Årets finaste tävling, fantastisk terräng, väldigt glad att jag bestämt mig för att springa. I terrängbeskrivningen stod att det skulle vara lättlöpt men det hade regnat en del under de senaste dagarna så myrarna var lite tyngre. Det tog ca 1 timme för mig att komma in i orienteringen ordentligt. Tvekade ganska mycket innan jag bestämde mig hur jag skulle springa till ettan och sen hade jag dålig koll sista biten in mot kontrollen och visste inte var jag exakt var en stund. Det hade kanske varit bättre runt till vänster. Till k7 ändrade jag mina planer efter några hundra meter, det var tur (hade först tänkt att springa till vänster). Vägvalet till k11 kändes rätt. Bäst gick det egentligen efter arena-passeringen, både att orientera och även fysiskt fanns det en del krafter kvar. Körde nästa ingen uppvärmning (förutom en liten promenad på uppv. kartan), tog två gel under loppet och drack sportdryck 4ggr. Inga kramper och inte ont nånstans efteråt. Skönt. NM-ultra med ind. start - flera borde anta utmaningen, speciellt när det är så fin terräng och banor.
Vi borde åka hit på läger.
http://www.tulospalvelu.fi/gps/20140802D21/
http://3drerun.worldofo.com/index.php?id=118617&type=info
Hide comments (2)
Terje Mathisen : Gratulerer!

Jeg fulgte med på GPS trackingen, var veldig overrasket over hvor få det var i både H og D21 som valgte å spare krefter på å løpe rundt til venstre til 1 post. I H21 fikk MM en klar ledelse på dette veivalget, noe som han beholdt i store deler av løpet, men de som løp rundt i D21 var ikke like løpssterke ser det ut til.

Til 11 post fikk Ingjerd Myhre godt betalt for å løpe enda lenger rundt på sti enn det du gjorde, hun fikk vel kanskje medaljen sin pga det veivalget?

Uansett, det var ett veldig bra gjennomført løp, det er imponerende å holde konsentrasjonen i mer enn to timer. :-)
Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/a/6/9/evajurenikova.com/httpd.www/d/show_comment.php on line 18
Eva: Tack Terje för din kommentar! Jag tror också att det hade varit bättre att springa runt till vänster till ettan men jag hittade inget bra stråk ner mot vägen så det blev den mer raka varianten.
Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/a/6/9/evajurenikova.com/httpd.www/d/show_comment.php on line 18
Post new comment
Save
 
NM-ultra (02/08/2014) NM-ultra (02/08/2014)