O-Ringen E5 long (Friday) (27/07/2012)
Category: Competition
Map/area: Nyårsåsen, Halmstad
Distance: 12.36 km
Time: 76:24
Average HR: 157
Maximum HR: 169
O-Ringen dag 5 (lång) Nyårsåsen. Jaktstart. 9:a på etappen (8:45 efter Tanja) och 8:a totalt 17:16 efter Tanja.
Försöker att förbereda mig på att det blir tufft och svårt. Tittar på gamla kartan och lägger några vägval som jag diskuterar med Maria ... men det är ganska svårt att tagga till ordentligt. Känner mig trött, som många andra som har sprungit VM (alla som ligger före mig inför etappen; Maria som går ut 9:a ca 3min efter mig, är den första som inte var på VM).
Jag går ut som 8:a och blir också 8:a totalt även om jag ligger före Annika (som gjorde två stora bommar) ca halva banan. Maria ser mig framför sig runt k7-9 men jag ser inte henne, tur.
Börjar ganska lugnt, det är en del svåra kontroller. Småbommar 3:an, 6:a och 7:an (är nära men ser inte alla detaljer i ringen ordentligt). 8:a bommar jag lite mer, där finns massa små stenar. Vägvalet till k12: bäst är ganska nära linjen i början,ta den stora vägen och sen efter vätskepunkten i korsningen till vänster förbi första hjälpen. Även som jag började - till vänster - är inte så dumt, min plan är att springa förbi första hjälpen men ändrar mig mitt på sträckan och bestämmer mig att springa över höjden (höger båge) vilket är kasst. Blir ikappsprungen av Annika efter k12. Det får mig att vakna till och jag är först till k13-15 men sen springer Annika ifrån mig efter näst sista, har inte så mycket att sätta emot. VM/O-Ringen koma infinner sig direkt efter målgången. Känner mig sliten och tom.
Show comments (0)
 
O-Ringen E5 long (Friday) (27/07/2012)