Lövspretten CraftCup Löten long (12/06/2011)
Category: Competition
Map/area: Sjömarka, Löten
Country: Norway
Distance: 9.85 km
Time: 61:35
Average HR: 164
Maximum HR: 179
61 min 33 sek
Lövspretten lång Löten, 3:a 2:08 efter Mari Fasting. Att hålla sig nära strecket var det som gällde också i dag; även på långsträckorna var det inte så mycket vägval, för det mesta rakt på, hitta bra stråk och inte tveka. Försökte återigen vara offensiv, det gick bra delvis men ibland tappade jag farten när jag inte exakt visste var jag var (mitt på långsträckan till 7:an, eller första delen av sträckan till 5:an). Jag blir nästan förvånad hur pass rakt jag klarar att springa, det måste jag komma ihåg när jag nästa gång börjar tveka och leta var jag exakt är mitt i mellan kontrollerna...
Liten miss kontrolltagning k7, 8, 10. På väg till k4 såg jag framför mig BettyAnn som sen blev tvåa, synd att jag inte kom ikapp helt. MariF kom ikapp mig vid 3:e sista kontrollen. Jag var ganska trött, orkade inte hålla jämna steg med henne och kom i mål 8s efter.
Ändå ett OK lopp. Visst önskar jag att formen var bättre men både igår och idag kändes det ändå som ett steg framåt jämfört med de senaste veckorna.
Show comments (0)
 
Lövspretten CraftCup Löten long (12/06/2011)