EOC LongF (05/06/2010)
Category: Competition
Map/area: Pismenovo, Primorsko
Country: Bulgaria
88:56 5:a, 8:25 efter Simone.
Mitt bästa mästerskap resultat hittills. Skulle aldrig tro det när jag gick i mål. Efter ett lopp med många små missar (de flesta i ringen), seghet och känslor i kroppen som liknade VM långF i Ukraina när det var +38. Nu var det bara 23 (i alla fall vid starten) men det räckte, tillsammans med banlängden, stigningen och tröttheten från andra lopp, till att knäcka många löpare. Det var en riktig överlevnadsbana och det passade mig egentligen perfekt. Jag gav aldrig upp och sprang bättre på andra halvan bana än den första men totalt sett var det inget bra lopp.
Många andra hade det ännu jobbigare och det bommades mer än vanligt, även Simone hann med några extra svängar.
Jag är jättenöjd med resultatet med samtidigt vet jag att det fanns en realistisk chans att ta medalj. Förhoppningsvis kommer det fler, den fysiska formen på EM var inte helt på topp så förbättringspotencial finns.
På långsträckan tyckte jag att mitt vägval var bra men det var tydligen snabbare att springa mer rakt på, över det gula.
Det var en otroligt bra dag för tjeckiska tjejer. Dana gjorde imponerande insats och tog medalj och vi var hela 5st bland 16 bästa. Vilket lag vi har!
Show comments (0)
 
EOC LongF (05/06/2010)